CONTACT

V.O.F. Herberg De Witte Boerderij
Noorderblokken 14
9523TK Drouwenermond
+31 (0) 599 637 787
+31 (0) 625 123 766
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.herbergdewitteboerderij.nl
KvK: 54771420
BTW-nummer: NL 8514.34.162.B01
 
Op de accommodatieverhuur zijn huurvoorwaarden van toepassing, deze worden u na uw reserveringsaanvraag toegezonden, u kunt het document tevens hier als pdf downloaden.

Op onze (overige) horecadiensten zijn algemene voorwaarden van toepassing, deze kunt u hier downloaden en worden u tevens bij reservering toegezonden.

 

Disclaimer

Hoewel Herbergdewitteboerderij.nl de grootste zorg heeft besteed aan de volledigheid en correctheid van de informatie op de website, kan zij niet instaan voor eventuele fouten en onvolledigheden. Herbergdewitteboerderij.nl aanvaardt hiervoor geen enkele aansprakelijkheid.

In geen geval kan Herbergdewitteboerderij.nl aansprakelijk worden gesteld of verantwoordelijk worden gehouden voor schade, in welke vorm dan ook, ontstaan door gebruik van de website.

Herbergdewitteboerderij.nl bevat verwijzingen (bijvoorbeeld door middel van een hyperlink, banner of button) naar de websites van derden. Herbergdewitteboerderij.nl heeft geen enkele zeggenschap of invloed op de inhoud en het beleid van deze websites. Op deze websites valt u onder de (privacy)regels van die betreffende site.

Locatie

Herberg De Witte Boerderij is landelijk gelegen in het Veenkoloniale lintdorp Drouwenermond, dit dorp is door de provincie Drenthe aangemerkt als cultuurhistorisch waardevolle nederzetting.

Rust en Ontspanning

Bezoek de rijke cultuur, natuur en de recreatiemogelijkheden in de directe omgeving, want Herberg De Witte Boerderij is door de uitstekend bereikbare ligging een prima uitvalsbasis voor diverse uitstapjes.

Contact

Herberg De Witte Boerderij
Noorderblokken 14
 
9523TK Drouwenermond
 
+31 (0) 599 637 787
+31 (0) 625 123 766
 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.herbergdewitteboerderij.nl
U bevindt zich hier: Home Contact Adresgegevens