Contact formulier

S.v.p. alle velden met (*) invullen!

Naam (*)
Wat is uw naam?
Postcode (*)
In welke straat woont u?
Huisnummer (*)
Wat is uw postcode?
Email (*)
Wat is uw emailadres?
Telefoon (*)
Wat is uw telefoonnummer?
Bericht (*)
Wat is uw bericht?
Plaats uw bericht. Indien u een offerte, optie of reservering wilt aanvragen, vermeld dan tevens de gewenste verblijfsperiode, het aantal personen en evt. huisdieren
Anti-Spam (*) Anti-Spam (*)
  Vernieuwen
Verkeerde code
Neem tot slot de Anti- Spamcode over in het invulvakje en klik vervolgens op de knop 'Verzenden'. Wanneer de code niet werkt, klikt u op 'Vernieuwen'. Zodra uw bericht correct is verzonden, verschijnt in uw scherm de volgende tekst: 'Bedankt voor uw bericht. Wij nemen z.s.m. contact met u op.' Tevens ontvangt u van info@herbergdewitteboerderij.nl een bevestiging op het door u ingevulde e-mailadres. Geen bevestigingsmail in uw inbox ontvangen? Controleer dan of deze in uw spambox zit!

Locatie

Herberg De Witte Boerderij is landelijk gelegen in het Veenkoloniale lintdorp Drouwenermond, dit dorp is door de provincie Drenthe aangemerkt als cultuurhistorisch waardevolle nederzetting.

Rust en Ontspanning

Bezoek de rijke cultuur, natuur en de recreatiemogelijkheden in de directe omgeving, want Herberg De Witte Boerderij is door de uitstekend bereikbare ligging een prima uitvalsbasis voor diverse uitstapjes.

Contact

Herberg De Witte Boerderij
Noorderblokken 14
 
9523TK Drouwenermond
 
+31 (0) 599 637 787
+31 (0) 625 123 766
 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.herbergdewitteboerderij.nl
U bevindt zich hier: Home Contact Contactformulier