ARRANGEMENTEN

outdoor
Drouwenerzand terras
IMAG0393
IMAG1165
hondsrug logo
geoparkhondsruglogo
wildlands-adventure-zoo-emmen1
cittaslow
kabouterland
hunebed drouwen
Boomkroonpad-011

 

 

 

 

 

 

 

ARRANGEMENTEN

Herberg De Witte Boerderij en haar unieke omgeving, De Drentse Hondsrug, bieden u in eigen land enorm veel aansprekende, leuke en onvergetelijke momenten die u nog heél lang doen nagenieten van mooie herinneringen, een aantal voorbeelden:

 

1. UW COMPLETE HUWELIJKSDAG OP ÉÉN LOCATIE PERFECT VERZORGD!

Uw romantische Huwelijksdag wordt van Ceremonie en Receptie tot en met Diner en Feestavond verzorgd. Herberg De Witte Boerderij is een officiële, vaste trouwlocatie die u exclusief voor dé dag van uw leven afhuurt. Wilt u het geheel binnen verzorgd hebben of binnen en buiten combineren? Het kan allemaal!

Voor meer informatie en prijzen, klik op: MIJNTROUWDAG!  of neem direct CONTACT op!

 

2. VERWEN UZELF TIJDENS UW VERBLIJF!

  • Hebt u gezellig met de groep een luxe verblijf in Herberg De Witte Boerderij geboekt? Tijdens uw verbijf kunt u zich extra laten verwennen met bijvoorbeeld Barbecue, Brunch, Diner, Drankjes en zelfs een luxe High Tea, bekijk de mogelijkheden en klik op: VERWENOPTIES EN ALL IN & COMPLETE SPECIALS!
  • Wilt u deze prachtige omgeving met haar rijke Cultuur, Historie en Natuur beter leren kennen, een dagje eropuit, op zoek naar bezienswaardigheden, een gezellig uitstapje, een leuke attractie of een EVENEMENT? Klik dan op Hondsrug Drenthe en ontdek de talloze mogelijkheden die u met uw gezelschap in de nabije omgeving van Herberg De Witte Boerderij kunt beleven
  • Maak gebruik van de Regio Voordeelkaart die u van ons bij aanvang van uw verblijf ontvangt en geniet ook nog eens van aantrekkelijke aanbiedingen!

 

3. SCHERP GEPRIJSDE LAST MINUTES, OOK VOOR GEZELSCHAPPEN TOT EN MET 20 PERSONEN (Voor prijzen en voorwaarden, zie: TARIEVEN, ook voor de downloads van de Last Minutes)

Verblijfs- en B&B-Arrangementen:

  • Wilt u alle Slaapkamers van de gehele locatie benutten, past uw gezelschap in de luxe gezinskamers van de Jachtweide (maximaal 20 p.) of in het Appartement Begane Grond (maximaal 12 p.)?
  • Zeer interessant geprijsd, speciaal voor gezelschappen die voor de overnachtingen slechts een deel van alle aanwezige slaapkamers nodig hebben
  • Vrij gebruik van alle, aanwezige faciliteiten (spellen, boeken, films, Regio Voordeelkaart, etc.), onbeperkt koffie en thee

Locatie

Herberg De Witte Boerderij is landelijk gelegen in het Veenkoloniale lintdorp Drouwenermond, dit dorp is door de provincie Drenthe aangemerkt als cultuurhistorisch waardevolle nederzetting.

Rust en Ontspanning

Bezoek de rijke cultuur, natuur en de recreatiemogelijkheden in de directe omgeving, want Herberg De Witte Boerderij is door de uitstekend bereikbare ligging een prima uitvalsbasis voor diverse uitstapjes.

Contact

Herberg De Witte Boerderij
Noorderblokken 14
 
9523TK Drouwenermond
 
+31 (0) 599 637 787
+31 (0) 625 123 766
 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.herbergdewitteboerderij.nl
U bevindt zich hier: Home Particulier Arrangementen