HUWELIJK

IMAG0393
Huwelijk2
IMAG0712
1393085207868
trouwen in drenthe
buffet 1024x576
Gazon met royale Kapschuur
Bruiloft20Ingrid20Foekens20en20Rob20Foekens203
Bruiloft20Ingrid20Foekens20en20Rob20Foekens204
Bruiloft20Ingrid20Foekens20en20Rob20Foekens205

Wat is er nu mooier dan samen met uw familie, uw beste vrienden en speciale genodigden dé dag van uw leven in een intieme, huiselijke en luxe sfeer te vieren? Uw gastvrouw en gastheer hebben elkaar in Herberg De Witte Boerderij zelf het 'Ja-woord' gegeven en er vervolgens de receptie, het diner en de feestavond gehouden, wij kunnen dus uit eigen ervaring putten, schenken graag alle persoonlijke aandacht aan uw wensen en denken actief met u mee over wat uw huwelijksdag bijzonder, gezellig èn onvergetelijk maakt! 

 

Alvast sfeer proeven hoe een huwelijksdag op Herberg De Witte Boerderij kan zijn? Klik dan HIER voor een videoregistratie van Ivor Feunekes, een zeer jonge, enthousiaste en getalenteerde amateurcineast!

 

Pluspunten voor uw compleet verzorgde huwelijksdag in Herberg De Witte Boerderij:

 • Door de Gemeente Borger-Odoorn officieel aangewezen als vaste trouwlocatie
 • Binnen- en buitenlocatie!
 • De smaakvolle inrichting van de 'Jachtweide' (de gelagkamer) is eventueel deels aan uw wensen aan te passen
 • Bijzondere feestlocatie in Drenthe alleen voor besloten gelegenheden
 • De gehele accommodatie, onze medewerkers en onze onverdeelde aandacht staan u exclusief ter beschikking om uw hele huwelijksdag onvergetelijk te maken
 • Parkeergelegenheid op eigen terrein is ruimschoots aanwezig
 • Als de buitentemperatuur het toelaat, kan - een deel van - het programma ook prima in de buitenlucht plaatsvinden, daarvoor staat de 'De Kapschuur', het grote Terras en het Gazon ter beschikking
 • Uw gehele trouwdag volledig verzorgd op één romantische locatie in alle privacy
 • Luxe overnachtingsmogelijkheden met ontbijt voor wederzijdse familie, - vrienden of gasten die van ver komen
 • En... úw huwelijksreis begint alvast in het prachtige Drentse Hondsrug Gebied met ons cadeau aan u als kersvers bruidspaar: Overnachten in de luxe Bruidssuite gevolgd door ons geroemde, uitgebreide en romantische 'Bubbeltjes Ontbijt'!

 

Uw trouwdag, dé belangrijkste dag van uw leven. Na aanzoek, verloving en ondertrouw gaat u nadenken over een geschikte dag om elkaar het 'Ja-Woord' te geven. Voordat die dag is aangebroken, moeten er nog talloze keuzes gemaakt worden: Gaat u op huwelijksreis, zo ja, waarheen en hoe lang? Welk trouwpak gaat de bruidegom dragen? Samen trouwringen uitzoeken? Weet de bruid al welke bruidsjurk het gaat worden? Maar allereerst oriënteert u zich samen op een geschikte trouwlocatie en daar neemt u rustig de tijd voor, misschien wel een jaar. Wat geeft dan de doorslag bij de locatiekeuze? Moet het een bepaalde uitstraling hebben, welke sfeer moet het ademen? In wat voor omgeving moet het liggen? Biedt het mogelijkheden om er de ceremonie en de receptie te houden, met elkaar het diner te nuttigen en feest te vieren? Kan er overnacht worden? En kan het voor een aantrekkelijke prijs?

Herberg De Witte Boerderij is een oude, Drentse boerenhoeve die van 1902 dateert en tot medio 2013 geleidelijk is verbouwd tot een imposant Groepshotel met de gemoedelijke, huiselijke en ontspannen sfeer van een luxe herberg en binnenshuis de imposante uitstraling van een landhuis. Tevens is Herberg De Witte Boerderij een officiële, vaste trouwlocatie in de gemeente Borger-Odoorn, landelijk gelegen en vanaf de openbare weg aan het oog onttrokken. Omgeven door rust, ruimte en veel groen kunt u hier uw gehele huwelijksdag laten verzorgen, van ceremonie met receptie gevolgd door smakelijk diner en huwelijksfeest. Met het grote, verlichte terras en het ruime gazon als buitenlocatie heeft u volop mogelijkheden om (onderdelen van) de huwelijksdag in de buitenlucht plaats te laten vinden.

De locatie staat exclusief aan u ter beschikking, zodat u úw grote dag in alle beslotenheid met uw familie, dierbaarste vrienden en genodigden kunt vieren zonder door andere arrangementen te worden doorkruist. Uw gastvrouw en gastheer, Marian en Hans, en hun uiterst gastvriendelijke medewerkers denken graag met u mee over de dagindeling, de menusuggesties en zorgen er op de huwelijksdag voor dat het aan niets ontbreekt. Gedurende de voorbereidingen en op de dag zelf beschikt u (of beter nog: uw ceremoniemeester...) over één vast aanspreekpunt, zodat alles volgens afspraak op rolletjes verloopt en u alleen maar onbezorgd hoeft te genieten.

 

'All In & Complete!'

Herberg De Witte Boerderij is uitermate geschikt voor het vieren van uw complete huwelijksdag en wij u bieden u de zekerheid van 'All In & Complete' door middel van een heldere en scherpe prijsafspraak vóóraf, dus zonder verrassingen achteraf!

Bijvoorbeeld (prijsstelling 2017):

Dag:

 • 14:00 u.: Ontvangst / Verwelkoming met Koffie, Thee en zoete Lekkernijtjes
 • 15:00 u.: Ceremonie & Huwelijksvoltrekking in 'De Jachtweide', 'De Kapschuur' of onder de blote hemel op het groene Gazon, omgeven door Rust, Ruimte & Groen
 • 16:00 u.: Receptie, Felicitaties & Proosten met Prosecco op het kersverse Bruidspaar, Foto's
 • 17:30 u.: Aperitief met een 'Teaser'
 • 18:30 u.: Luxe Dinerbuffet of - Barbecue & Dessertbuffet

Feestavond, 20:00 - 24:00 u.:

 • Consumpties ('Hollands Aperitief'), koud / warm Bittergarnituur en luxe Nootjes- en Zoutjesassortiment

'All In & Complete', Slechts € 5.225,00!

Bovenstaand voorbeeld is indicatief, gebaseerd op 25 daggasten en 100 (25 dag- en 75-) avondgasten, inclusief bruidspaar; prijs daggast á € 59,95, prijs avondgast á € 39,95, prijs dag- + avondgast á € 89,00.

 

Plus ons cadeau voor het bruidspaar t.w.v. € 134,95:

Na het Feest gratis luxe Overnachten in de Bruidssuite, gevolgd door een romantisch 'Bubbeltjes Ontbijt'!

 

Maatwerk op basis van uw wensen is voor ons vanzelfsprekend, met bijvoorbeeld aanpassingen of uitbreidingen op het programma en diverse opties (bruidstaart, fotograaf, muziek, logies & ontbijt extra gasten, kinderoppas, weddingplanner, zaalaankleding, afscheidsgeschenkje, etc.).

Kan het qua prijs nóg aantrekkelijker? Jazeker! Wanneer u kiest voor een compleet verzorgd trouwprogramma in Herberg De Witte Boerderij dat op een andere dag dan vrijdag, zaterdag, zondag of een erkende feestdag valt, dan krijgt u maar liefst 5% Korting op de totale eindafrekening, dat scheelt al gauw honderden euro's!

Kortom, wilt u een compleet trouwadvies, uw wensen en ideeën uit laten komen, zodat u in alle rust kunt genieten van úw dag, van elkaar en van het samenzijn met familie en vrienden om uw droomhuwelijk werkelijkheid laten worden?

Neemt u dan gerust CONTACT met ons op voor een vrijblijvende offerte en maak een afspraak om Herberg De Witte Boerderij te bezichtigen en uw wensen persoonlijk te bespreken, u bent van harte uitgenodigd. (Attentie: Tot nader bericht zijn wij alleen via ons mobiele nummer of via e-mail bereikbaar)

 

Vermelde prijzen en kortingen op deze pagina:

 • Gelden voor compléét verzorgde arrangementen van totaal minimaal 20 personen
 • Zijn onder voorbehoud van wijzigingen, typefouten, èxclusief gemeentelijke legeskosten, meerprijsopties e.d.
 • Zijn ínclusief BTW, Consumpties uit 'Hollands Aperitief' (Koffie, Thee, Fris, Sap, Bier, Wijn, Port, Vermouth, Binnenlands Gedistilleerd), Hapjes, Nootjes en Zoutjes, personeel en exclusieve Locatiehuur 

 

Gratis Checklist met tips voor de volledige planning een onvergetelijke trouwdag:

Voor uw huwelijk moet er ontzettend veel geregeld en georganiseerd worden, vaak beginnen de voorbereidingen al een jaar van tevoren en u wilt het liefst zo min mogelijk aan het toeval overlaten. Klik op: CHECKLIST, download en print de gratis checklist met daarin alle aandachtspunten handig op een rijtje gezet, aangevuld met waardevolle tips.

 

Reviews

'20/05/2016 ons trouwfeest gevierd. Een prachtige locatie, luxe en gezellige sfeer. Marian en Hans hebben vanaf het ontvangst van onze gasten tot en met het ontbijt de volgende morgen alles perfect geregeld! Bedankt!! groetjes #teamkamphuis' (28-05-2016)

'Hans & Marian, bedankt voor de geslaagde dag. We hebben volop genoten en alles was top geregeld. Bedankt voor jullie gastvrijheid, dank jullie wel. Groeten, Denise & Gerrie :-)' (10-09-2015)

'Op 29-8-2015 hebben wij hier ons bruiloftsfeest gegeven. En wat hebben we genoten! Hans en Marian, bedankt voor jullie gastvrijheid! Rob & ingrid Foekens' (29-08-2015)

'Beste Hans & Marian, Wij hebben de 21e een onvergetelijk trouwfeest gehad en niet in de laatste plaats vanwege de uitstekende verzorging, de locatie en het eten. Nogmaals heel hartelijk bedankt voor de goede zorgen. Hartelijke groeten, Geetha & Martijn'

Locatie

Herberg De Witte Boerderij is landelijk gelegen in het Veenkoloniale lintdorp Drouwenermond, dit dorp is door de provincie Drenthe aangemerkt als cultuurhistorisch waardevolle nederzetting.

Rust en Ontspanning

Bezoek de rijke cultuur, natuur en de recreatiemogelijkheden in de directe omgeving, want Herberg De Witte Boerderij is door de uitstekend bereikbare ligging een prima uitvalsbasis voor diverse uitstapjes.

Contact

Herberg De Witte Boerderij
Noorderblokken 14
 
9523TK Drouwenermond
 
+31 (0) 599 637 787
+31 (0) 625 123 766
 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.herbergdewitteboerderij.nl
U bevindt zich hier: Home Particulier Arrangementen Trouwen