Arrangementen

2015-03-17 15-30-11 HDR

ZAKELIJKE ARRANGEMENTEN

 

 

Een vergadering, bedrijfstraining of 'heidesessie' op een rustige, uitstekend bereikbare locatie met privé parkeerterrein in een inspirerende omgeving tegen een investering met een goede prijskwaliteitverhouding, een besloten (thema)feest of een bedrijfsuitje met uw medewerkers? Het is allemaal mogelijk in Herberg De Witte Boerderij.

 

BEDENK: UW KLANT WAS OOIT EERST UW GAST!

Wie voert in uw bedrijf zoal de telefoongesprekken? Is dat altijd iemand die uw (potentiële) klant zodanig te woord staat dat er een binding ontstaat? Wist u dat elke klant altijd eerst op de één of andere manier uw gast was? Door uw medewerkers te trainen in vaardigheden die iemand het vanaf het eerste contact het gevoel geven een welkome gast te zijn, ontstaat er vaker en sneller een klantrelatie, waarna de weg open ligt om deze gasten tot klanten te maken en daarmee hogere resultaten te genereren.

 

TRAININGEN

Onze gedegen ééndaagse hospitality- en dito verkooptraining voor alle medewerkers in uw bedrijf zal gegarandeerd leiden tot meer klanten, meer omzet en hogere marges. Uw investering in geld en tijd voor een training is vanaf slechts € 89,95 (excl. BTW) per persoon voor een complete training van één dag, inclusief lunch en afsluitend drankje(!). Direct daarna is men in staat meer rendement te behalen uit alle gast- en klantcontacten.

 

REFERENTIES & RELATIES

Wij verzorgden inmiddels tot volle tevredenheid bedrijfstrainingen, vergaderarrangementen, workshops, retraites en heidesessies voor - of i.s.m. - o.a. de volgende bedrijven en organisaties:

Koninklijke Luchtmacht, Vliegbasis Leeuwarden

Krinkels BV

Regelink Ecologie & Landschap

Nedmag

SVCK & Wiz-Art

Gemeente Borger-Odoorn, Stichting Bestemming Borger-Odoorn & Hondsrug Drenthe

Atkinslijn 

Energy Valley

WEA-NH

Villa van Streek

Joytime Groepsactiviteiten

beUnited

Les Chevaux Paardencoaching

Master Your Life

SBI Formaat

Holland Casino Groningen & Leeuwarden

UWV WERKbedrijf Noord

Teijin Aramid

TVM Verzekeringen

BuitenBusiness, Vergaderen met een grasspriet tussen je tenen...

Enz...

 

Wij denken graag mee om uw zakelijke bijeenkomst tot een succes te maken, neemt u gerust contact op voor uw vragen of plaats hier uw reservering.

 

*Wellicht zoekt u een vergader-, werk- of spreekruimte op een locatie die centraler ligt of die anderszins beter beantwoordt aan uw wensen? Kijkt u dan eens op de site van onze collega Werkplek9 te Groningen.

 

Locatie

Herberg De Witte Boerderij is landelijk gelegen in het Veenkoloniale lintdorp Drouwenermond, dit dorp is door de provincie Drenthe aangemerkt als cultuurhistorisch waardevolle nederzetting.

Rust en Ontspanning

Bezoek de rijke cultuur, natuur en de recreatiemogelijkheden in de directe omgeving, want Herberg De Witte Boerderij is door de uitstekend bereikbare ligging een prima uitvalsbasis voor diverse uitstapjes.

Contact

Herberg De Witte Boerderij
Noorderblokken 14
 
9523TK Drouwenermond
 
+31 (0) 599 637 787
+31 (0) 625 123 766
 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.herbergdewitteboerderij.nl
U bevindt zich hier: Home Zakelijk Arrangementen